Kilátás az „Örök Város”-ra

Róma: az örök város, a szerelem városa és megannyi elnevezés birtokosa – egy város, amely mindenkit megihlet, aki csak beteszi oda a lábát. Legyen szó az elbűvölő terekről, a múltunkat visszaidéző ókori romokról vagy az utcák hangulatáról, mindannyian különleges érzést élünk át ebben a városban. Sok helyen kaotikus a közlekedés, nyáron elviselhetetlenül meleg tud lenni és a legtöbb helyen turisták hada vesz minket körül, mégis a legtöbben beleszerettünk ebbe a városba, amikor először jártunk ott. A város kifogyhatatlan a látnivalókból, akik sokszor jártak már ott, azok is minden alkalommal új „kincsekre” bukkannak.

A képek a Falconieri Palota tetejéről készültek. Ebben a palotában van a Pápai Magyar Egyházi Intézet is, ahol én is lakom. Arról majd egy külön bejegyzés lesz.

2 thoughts on “Kilátás az „Örök Város”-ra

  1. Már úgy vártam az újabb képeket! nagyon szépek nem tudom milyen látókörű kamerával fényképez az Atya ,de nagyon különlegesek a képek! Különösen megérintett az a két kép ahol a fényekkel játszik!Tóthné M.

    1. Kedves Marika!
      Nagyon örülök ha tetszenek a képek. Csak egy egyszerű kis kamera, semmi különleges 🙂 Panoráma képnek hívják ha ilyen „körkörös” a kép. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This function has been disabled for Versler Vision.